ЧИП Тунинг

За леки и лекотоварни автомобили

Русе Ауто ЕООД предлага висококачествен чип тунинг за Вашият автомобил. Фирмата работи с хардуер и софтуер на най-високо ниво от водещи фирми в света.

Предлаганият от нас чип тунинг осигурява по-висока мощност, по-висок въртящ момент и по-нисък разход на гориво, като същевремено запазва нормалната работа на двигател, турбина и трансмисия.

Извършваме тунинг на почти всички бензинови и дизелови двигатели, както и при по-новите автомобили, които налагат отключване на ECU и препрограмиране на автоматични скоростни кутии.

За камиони

Чип тунинг на товарни автомобили осигурява повече мощност и намалява разхода на гориво.

Параметрите след модифициране на софтуера на вашият камион, може да достигнат до:

  • Повишаване на максималната мощност до 20%
  • Повишаване на въртящият момент до 60%
  • Намаляване разхода на гориво с до 15%

Ние можем да тунинговаме почти всички марки и модели камиони, като повечето компютри поддържат OBD препрограмиране, което не показва с нищо, че са модифицирани(при сервизиране на гаранционни автомобили).

За повече информация относно поддържани марки и модели, както и допълнителни въпроси, не се колебайте да ни потърсите за информация.

За трактори

Чип тунинга при селскостопанската техника е доста разпространен в последните години. Както знаем цената на даден трактор основно се определя от мощноста, която той има. В тази връзка доста от машините, които са с по-ниска мощност могат да бъдат тунинговани софтуерно, което им позволява да работят с по-голям инвентар и същевременно намалят драстично разхода на гориво.

Опцията за тунинг при селскостопанската техника, доста пъти решава проблема от нуждата от по голям трактор, при извършване на дадена операция, която изисква по голяма мощност.

Ние можем да извършим чип тунинг на почти всички модели селскостопанска техника, като се подобрят драстично параметрите на машината, без да се застрашава сигурноста на двигателя и трансмисията.

Не се колебайте да се свържете с нас за повече информация.